Schoolbezoek Ter Groene Poorte | Deleye
Jobs NL FR EN
Deleye icon

Schoolbezoek Ter Groene Poorte

Op dinsdag 3 maart kwamen de leerlingen van het zesde jaar bakkerijschool die studeren aan Ter Groene Poorte op bedrijfsbezoek bij Deleye Products. Om alles vlot te laten verlopen, werden ze in 2 groepen van 17 opgesplitst. ’s Morgens om 11u werd de eerste groep verwacht en de andere groep kwam om 15u langs.


Ter Groene Poorte heeft al heel wat afgestudeerde meesterpatissiers, zoals Carlos Deleye en Roger Van Damme op hun lijstje staan. Het was dan ook een groot plezier om hen te mogen verwelkomen. 


Kennis opdoen van Deleye products...

Het bedrijfsbezoek begon met een korte presentatie, gegeven door Marketing- & Sales verantwoordelijke Fien Vanneste. In de presentatie kwam het volgende aan bod: bedrijfs- en productvoorstelling, meer info over onze demodagen, de nieuwe website en de e-commerce.


Nadien, met een productiejas en een haarnetje aan, gingen ze helemaal in orde voor de voedselveiligheid- en hygiëne, allemaal samen richting de productie. In de productie kregen zij een uitgebreide uitleg van Nick en mochten de leerlingen alles van dichtbij gaan bewonderen: van grondstoffen tot verpakking!


Try it out...

En dan kwam het leukste deel van de rondleiding, namelijk proeven en zelf uitproberen! Onze professionele demonstrateur Joeri Vandekerkhove dresseerde onze verschillende producten, afgewerkt met Elements tot een praalwerkje, om de leerlingen het nadien te laten proeven. Naast het proeven werden er ook 2 leerlingen van elke groep uitgekozen om een battle aan te gaan. Wie dresseerde er het mooiste dessert? Het resultaat van de werkjes ziet u op de foto's hieronder.


En als laatste gingen ze allemaal naar huis met een leuke Goodie Bag! 

X